Cercul studențesc „Afaceri, Etică și Responsabilitate socială” (AERS) din cadrul Facultății de Administrație și Afaceri a Universității din București a organizat marți, 4 aprilie 2017, ediția 2017 a Balului Primăverii, care a avut ca scop colectarea unor resurse financiare destinate bolnavilor de cancer (copii, tineri) de la spitalul Fundeni, aflați în grija Asociației PAVEL.

La balul din acest an au participat cadre didactice, studenți, reprezentanți ai asociației și alți donatori anonimi, care au reușit să strângă suma totală de 3.700 lei. Acest eveniment, ajuns deja la a opta ediție, este unul ce își dorește să susțină an de an misiunea Asociației PAVEL.

Asociația P.A.V.E.L. (Primind Ajutor, Viața Este Luminoasă) este asociația părinților care au copii bolnavi de cancer, leucemii și anemii grave, înregistrată la 10 mai 1996. Este o organizație caritabilă, nonprofit și nonguvernamentală.

Fondată de părinți ai căror copii au trecut prin astfel de boli, asociația mobilizează coeziunea socială și instituțională pentru apărarea drepturilor pacienților bolnavi de cancer și este promotor pentru acțiuni de responsabilizare și empatie socială, comunitară, individuală sau instituțională.

În anul 2011, cercul studențesc AERS a semnat un protocol de colaborare cu asociația PAVEL. De atunci, AERS organizează anual Balul Primăverii, un eveniment caritabil care are drept scop colectarea de resurse financiare pentru a sprijini asociația PAVEL în eforturile sale umanitare.

Pin It on Pinterest

Share This