Rectorul Universității din București, prof. univ. dr. Mircea Dumitru, președintele Senatului Universității din București, prof, univ. dr. Marian Preda și reprezentanții conducerii universității participă zilele acestea la întâlnirea consorțiului Universitaria. În cadrul reuniunii, care are loc în perioada 20-23 aprilie 2017 la Tulcea, se discută probleme de actualitate din învățământul superior din România.

Discuțiile vizează mai multe teme, printre care managementul universitar, activitatea de cercetare din instituțiile de învățământ superior, internaționalizarea universităților, activitatea didactică din perspectiva calității educației, evaluarea universităților și a școlilor doctorale.

Universitățile membre ale Consorţiului Universitaria, constituit acum 21 de ani, sunt cele mai importante cinci universităţi din România: Universitatea din Bucureşti, Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Universitatea de Vest din Timişoara şi Academia de Studii Economice din Bucureşti.

 

Pin It on Pinterest

Share This