În perioada 28-30 martie 2017, Universitatea din București, prin Facultatea de Psihologie și Științele Educației, a fost reprezentată în cadrul Conferinței ”First European Conference on Internationalization of Teacher Education – Challenges and Options towards a better Recognition and Comparability of Qualifications”, desfășurată în Frankfurt, Germania.

În cadrul conferinței, lect. univ. dr. Elena Marin, cadru didactic la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, a susținut o prezentare intitulată ”Mobility in Teacher Education – Challenges and Chances” care a adus în discuție faptul că atunci când vorbim despre mobilitate în învățământul superior trebuie să ținem cont de mai multe aspecte, cum ar fi așteptări, provocări și limitări văzute prin prisma statisticilor internaționale furnizate de Comisia Europeană, care arată că mobilitatea internațională nu este o preferință comună a viitoarelor cadre didactice.

Conferința ”First European Conference on Internationalization of Teacher Education – Challenges and Options towards a better Recognition and Comparability of Qualifications” a reunit cadre didactice universitare interesate de domeniul internaționalizării învățământului superior și al mobilității cadrelor didactice și a studenților din științele educației.

Mai multe informații despre conferința ”First European Conference on Internationalization of Teacher Education – Challenges and Options towards a better Recognition and Comparability of Qualifications” pot fi accesate aici.

Pin It on Pinterest

Share This