De curând a apărut vol. 4 / 2017 al publicației anuale a revistei Managementul calității activităților turistice, revistă care cuprinde contribuții ale studenților masteranzi de la cele două mastere de profil care funcționează în cadrul Facultății de Geografie: Managementul resurselor și activităților turistice și Gestiunea spațiului turistic și servicii de ospitalitate.

Tematica abordată este variată și cuprinde o serie de analize referitoare la: Managementul activităților de informare și promovare turistică. Studiu de caz: Centru de Informare și Promovare turistică Aninoasa; Obiceiurile și tradițiile din Transilvania ca formă de dezvoltare a turismului cultural în satul Mălâncrav; Procesele adaptative și dezvoltarea durabilă a sistemelor teritoriale cu funcție turistică. Studiu de caz: Municipiul Sighișoara; Importanța turismului muzeal pentru valoarea culturală a Sectorului 1 al Municipiului București; Integrarea peisajului arhitectural baroc în procesul de valorificare turistică a Municipiului Sibiu; Turismul – alternativă economică pentru orașul Ploiești.

Informații privind cuprinsul ultimului număr al revistei Managementul calității activităților turistice se găsesc în Buletinul informativ al  Facultății de Geografie 16 / 2017 la adresa: http://geo.unibuc.ro./201704/Buletin%20informativ_16.pdf, iar toate cele patru volume apărute până acum se pot descărca de site-ul http://geo.unibuc.ro./publicatii.html.

 

Pin It on Pinterest

Share This