Miercuri, 10 mai 2017, Cafeneaua Critică organizează o prezentare a celei de-a VIII-a  ediții a Festivalului Internaţional de Poezie Bucureşti (FIPB), desfășurat în cadrul programului aniversar MNLR 60, 60 de ani de la fondare, care va avea loc în perioada 15-21 mai 2017. Prezentarea se va desfășura începând cu ora 19:00, la sediul Muzeului Naţional al Literaturii Române din Bucureşti (strada Nicolae Crețulescu, nr. 8).

În cadrul evenimentului vor lua cuvântul Ioan Cristescu, director MNLR şi FIPB, Magda Cârneci, preşedinta PEN Club România, Andreea Drăghicescu, coordonatoare PR a FIPB, precum şi alţi membri ai echipei de organizare a Festivalului.

Cafeneaua critică este un proiect de dezbateri culturale pe teme de actualitate. Prima serie s-a desfăşurat în anii 1990, la Cafeneaua Facultăţii de Litere a Universităţii din Bucureşti. Seria a doua a debutat în noiembrie 2008 la Clubul TSC şi a continuat la Clubul A, la Club Control şi, din toamna lui 2011, din nou la Club A. În stagiunea 2016-2017 întâlnirile Cafenelei critice au loc miercurea seara.

Pin It on Pinterest

Share This