Institutul de Cercetare al Universității din București (ICUB) a lansat apelurile ICUB Fellowship for Young Researchers și ICUB Young Researchers Grant (University of Bucharest).

Aplicațiile pot fi depuse până la data de 31 mai 2017, pentru panelul de evaluare din perioada octombrie-noiembrie.

ICUB Fellowship for Young Researchers sunt burse postdoctorale cu durata de 3-12 luni destinate tinerilor cercetători performanți din toate domeniile de cercetare. Programul de burse este un program de perfecţionare pentru tinerii cercetători în cadru instituţionalizat. Candidații la bursele pentru tineri cercetători trebuie să aibă deja titlul de doctor, obținut cu maximum 5 ani până la momentul depunerii aplicației, și să fi făcut deja dovada capacității de a lucra cu succes ca cercetători independenți. Bursele se adresează cu precădere candidaților care nu au deja un post permanent în cercetare sau în învățământul superior și presupun funcționarea, cu normă întreagă, în cadrul ICUB. Nu pot candida pentru aceste burse persoane care au o relație contractuală de muncă cu Universitatea din București. Candidații care au posturi permanente la alte instituții vor trebui să prezinte acordul instituției respective pentru perioada în care funcționează ca bursieri ICUB.

Mai multe informații despre programul de Burse ICUB pentru Tineri Cercetători pot fi consultate aici.

Young Researchers Grants (University of Bucharest) este un program de burse pentru tineri cercetători din Universitatea din București, pe o perioada de 12 luni, care se adresează unor tineri cercetători (maximum 5 ani de la susținerea doctoratului) care se află într-o relație contractuală cu Universitatea din București. Tinerii cercetători trebuie să aibă rezultate deosebite obținute în cercetarea științifică la Universitatea din București, după obținerea titlului de doctor. Scopul acestor burse este stimularea dezvoltării resursei umane din cercetare.

Mai multe informații despre programul Young Researchers Grants (University of Bucharest) pot fi consultate aici.

 

Pin It on Pinterest

Share This