În perioada 8-12 mai 2017 se va desfășura la Universitatea din București Săptămâna calității – benchmarking, evaluare și asigurarea calității, un program de formare și schimb de bune practici. Evenimentul va avea loc la Facultatea de Drept (Bd. M. Kogălniceanu, nr. 36-46).

La  eveniment vor participa cu prezentări prof. univ. dr. Mircea Dumitru, rector al Universității din București, prorectorii prof. univ. dr. Magdalena Platis, prof. univ. dr.  Romiță Iucu, prof. univ. dr. Laurențiu Vlad, conf. univ. dr. Sorin Costreie și directorul Consiliului Studiilor Universitare de  Doctor, prof. univ. dr. Bogdan Murgescu, cadre didactice și studenți.

Temele abordate în cadrul conferinței vor fi: Creșterea gradului de implicare a studenților în activități de dezvoltare personală și profesională; Benchmarking – ce este, cum se face și la ce ajută; Omul, profesorul și pedagogia în lumea modernă; Esențe și nuanțe în comunicarea intențională și Benchmarking – utilizări constructive în dezvoltarea instituțională.

Programul evenimentelor din Săptămâna calității poate fi consultat aici.

Pin It on Pinterest

Share This