Joi, 11 mai 2017, cu ocazia Săptămânii Europene a Tineretului, Facultatea de Psihologie și Științele Educației organizează o sesiune interactivă în care studenții din anul doi – Pedagogie vor desfășura o serie de activități practice bazate pe principiile învățării experiențiale ca parte a cursului de educație non-formală.

Activitățile se vor desfășura în aer liber, în curtea Facultății de Psihologie și Științele Educației (Șos. Panduri, nr. 90), între orele 14:00 – 16:00.

Săptămâna Europeană a Tineretului (SET) 2017 se concentrează în special pe teme care subliniază valori și concepte ca solidaritatea, angajamentul, participarea pentru toți, combaterea inegalității și incluziunea.

În cadrul evenimentului se pot organiza activități bazate pe metode de învățare non-formală, întâlniri locale, dezbateri, seminare, conferințe și ateliere pe temele vizate de SET 2017, sesiuni de informare cu privire la oportunitățile tinerilor sau cursuri de formare pe teme dintre cele mai diverse, precum: cetățenia europeană, participarea tinerilor, diversitatea culturală, includerea tinerilor cu oportunități reduse.

Pin It on Pinterest

Share This