AIESEC organizează joi, 11 mai 2017, YouthSpeak Forum, un eveniment global care are loc pentru a patra oară în România, la București. Evenimentul va avea loc la Universitatea din București, în Aula Magna (Bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46, sector 5), începând cu ora 9:30.

Tema acestei ediții este „From Passion to Career”, pentru care AIESEC își propune să aducă împreună tineri, lideri de afaceri și experți din diverse sectoare, cu scopul de a afla împreună care este ingredientul secret pentru a transforma pasiunile în cariere de succes. Moderatorul evenimentului este Cristian China Birta.

Deschiderea evenimentului se va face prin prezentarea concluziilor studiului YouthSpeak. Invitații la eveniment în calitate de keynote spekears sunt Raluca Dinu (Media & Advocacy Officer UNICEF România), Vlad Craioveanu (co-founder Impact Hub București), Sebastian Hubati (Executive Director Romanian Business Leaders) și Vlad Oancea (actor).

În cadrul panelurilor de discuții, participanții vor putea pune întrebări reprezentanților din companii și instituții pentru a afla părerea acestora despre modalitatea prin care tinerii se pot angaja mai ușor pe piața muncii. La eveniment vor avea loc workshop-uri organizate de companiile partenere: Vodafone, Moore Stephens, Genpact și Kaufland. Universitatea Alternativă și companiile partenere vor crea un plan de învățare în cadrul evenimentului.

YouthSpeak Forum este dedicat tuturor studenților și tinerilor pasionați de probleme globale, dezvoltare personală și dornici să se implice în mod activ în dezvoltarea societății. Prin parteneriatul la nivel global cu ONU, AIESEC și-a luat responsabilitatea, în decembrie 2015, de a promova Obiectivele de Dezvoltare Durabilă către cât mai mulți tineri și de a-i implica prin activități concrete în atingerea lor.  Pentru a afla cum gândește Generația Y și cum se poate implica generația Millenials în dezvoltarea societății, AIESEC a lansat studiul global YouthSpeak, al cărui raport pe România va fi prezentat în cadrul YouthSpeak Forum. Din România au participat 3924 de tineri.

Accesul la eveniment este liber și se face pe bază de înscriere.

Mai multe detalii despre YouthSpeak Forum pot fi consultate aici și aici.

Pin It on Pinterest

Share This