Mai bine de jumătate dintre programele de master organizate de Facultatea de Filosofie a Universității din București se desfășoară în limba engleză, asigurând o specializare solidă în domenii care combină formarea gândirii critice şi a viziunii strategice cu pregătirea absolvenţilor pentru a face faţă cu succes provocărilor din instituţii şi organizaţii naţionale şi internaţionale.

Urmând programele de masterat Intercultural Communication, Intercultural Management, Business Administration (MBA), Cognitive Sciences (Open Mind), Analytic Philosophy, Globalization and Cultural Diplomacy, Philosophy, Politics and Economics (PPE), cursanții beneficiază de expertiză și de metode de predare moderne oferite de profesori de la universități de prestigiu pe plan internațional. De asemenea, Facultatea de Filosofie le oferă viitorilor absolvenți specializări competitive pe piața muncii la nivel internațional prin abordarea interdisciplinară a cursurilor.

Câteva dintre disciplinele studiate sunt: European political systems, Cultural diplomacy, Intercultural communication in business, International economic environment: Business Statistics, Game Theory in Economics etc.

Printre profesorii care pregătesc studenții în cadrul cursurilor de masterat se numără: Thomas Straub și Basile Zimmermann (Universitatea din Geneva, Elveția), Thomas Steger (Universitatea din Regensburg, Germania), Tobias Goessling (Universitatea din Tilburg, Olanda), Franck Missonier-Piera, Christian Giordano și Francois Ruegg (Universitatea din Fribourg, Elveția), Thorsten Feix (Universitatea de Științe Aplicate din Augsburg, Germania), Franz-Lothar Altmann (Institutul German pentru Afaceri Internaționale și Securitate, Germania), Wolfram Weisse (Universitatea din Hamburg, Germania), Nicolas Baumard (Universitatea din Pennsylvania, SUA), Martin Doherty (UEA, Marea Britanie), Claus Lamm (Universitatea din Viena, Austria).

Pentru anul universitar 2017 – 2018 Facultatea de Filosofie scoate la concurs un număr de 130 locuri finanțate de la bugetul de stat și 320 locuri cu taxă. Candidații la admiterea 2017 se pot înscrie la Facultatea de  Filosofie până marți, 25 iulie 2017.

Mai multe informații referitoare la procesul de admitere sunt disponibile pe site-ul www.filosofie.unibuc.ro/studii_masterat/.

Pin It on Pinterest

Share This