Studenții Universității din București au posibilitatea să își antreneze abilitățile de public speaking, să „simtă” camerele și reacțiile telespectatorilor, să știe să se prezinte și să-și negocieze inteligent ideile, participând la o serie de wokshopuri de oratorie modernă, susținute de către Petru Ionescu-Caibulea, consultant, trainer și fondator al Școlii de Oratorie moderne – Oratwar.

Prima întâlnire va avea loc marți, 31 octombrie 2017, urmând ca apoi, participanții să se reunească o dată la două săptămâni. Workshopul se va desfășura la Facultatea de Litere a Universității din București și va avea loc pe parcursul anului universitar 2017-2018/ parcursul primului semestru al anului universitar 2017-2018.

Improvizația, jocul actoricesc, stagiunile teatrale și emisiunile de televiziune și de radio, înregistrate și live, sunt doar câteva dintre activitățile la care studenții Universității din București pot lua parte, participând la aceste workshopuri.

Acest proiect educațional este singurul program de acest fel din România, care cuprinde un program de instruire și antrenare a prezentatorilor sau gazdelor emisiunilor de televiziune și radio, o trupă-școală de teatru, dar și prelegeri de oratorie modernă. Printre întâlniri, training-uri, workshop-uri, dezbateri și prezentări publice, studenții au posibilitatea să realizeze aplicații și activități interactive care să le permită dezvoltarea de abilități necesare unui prezentator tv/radio, pentru orice format de emisiune.

Pe lângă formarea de competențe pragmatice, participanții la workshopuri se pot familiariza cu o serie de noțiuni de relații publice, comunicare politică, publicitate audio-video, pedagogie și consiliere, situații conflictuale (inclusiv negocieri în situație de criză și medieri), vânzări de produse și servicii etc.

Studenții interesați să participe la aceste workshopuri pot trimite un e-mail la adresa caibulea@gmail.com.

Pin It on Pinterest

Share This