Centrul de Arte Marţiale şi Studii Asociate al Universității din Bucureşti, cu implicarea clubului de aikido Manabu-dojo, organizează o demonstrație de Aikido sâmbătă, 18 noiembrie 2017, începând cu orele 14:00, în Aula Magna a Facultăţii de Drept (Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 36-46), evenimentul făcând pare din suita de manifestări dedicate Lunii Culturale Japoneze în România.

La demonstraţie vor participa cluburi de aikido afiliate la mai multe organizaţii sportive, fiecare club având alocat un timp de 5 minute pentru demonstraţie.

Aikido este o artă marţială fondată de Morihei Ueshiba (numit de către practicanţi O-sensei), care are la bază mai multe arte marţiale japoneze, principala trăsătură fiind absenţa competiţiilor. Astfel, demonstraţia este singurul mod în care cineva poate arăta ceea ce a învăţat din aikido. Vizionarea unei demonstraţii de aikido poate oferi noi orizonturi, chiar şi celor care nu au practicat vreo artă marţială vreodată!

La eveniment vor fi prezenți reprezentanți ai ambasadei Japoniei în România și ai conducerii Universității din București.

Vă așteptăm !

Pin It on Pinterest

Share This