Discurul motivațional în orientarea de carieră, oportunitățile de carieră din timpul facultății, competențele viitorului, dar și cum să te pregătești pentru job-urile de mâine, despre online marketing și cum să te folosești de era digital pentru a-ți mări șansele de angajare sunt subiectele abordate în cadrul workshopurilor din cadrul evenimentului ,,Zilele Carierei”, organizat de Universitatea din București.

Evenimentul ,,Zilele Carierei” se desfășoară în perioada 20-22 noiembrie 2017 și se adresează studenților interesați să-și creeze o viziune cât mai clară asupra unei cariere viitoare, din perspectiva abilităților și a cunoștințelor pe care trebuie să și le însușească la finalizarea studiilor.

În cadrul evenimentului vor avea loc o serie de workshop-uri și training-uri susținute de specialiști din cadrul unor companii și organizații precum Enel, BRD, Bursa de Valori București, Unilever. Training-urile se vor desfășura la Palatul Facultății de Drept a Universității din București, în sala ,,Constantin Stoicescu” (Bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46).

Sesiunile sunt concepute pentru a oferi un pachet complet de cunoștințe în legătură cu angajabiliatea studenților în anii următori, indiferent de domeniul pe care îl studiază în prezent.

Participanții vor avea ocazia de a afla care sunt skill-urile viitorului, în contextul în care piața muncii și lumea în general este într-o continuă schimbare și transformare. Această dinamică a societății, dominată de tehnologii în curs de dezvoltare, determină nevoia acumulării de către studenți a cât mai multor cunoștințe și abilități care să le permită adaptarea pe piața muncii.

Programul complet al evenimentului Zilele Carierei poate fi consultat aici.

Pin It on Pinterest

Share This