În perioada 15-17 ianuarie 2018, Universitatea din București găzduiește o serie de sesiuni de marketing digital, organizate de Google prin programul Atelierul Digital. Cursurile de pregătire se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani și sunt susținute de specialiști în marketing online din agenții partenere ale Google.

Astfel, studenții UB interesați să învețe cum să își construiască o prezență online, cum să creeze un website și cum să îl promoveze, dar și noțiuni de search engine optimization (SEO) și search engine marketing (SEM), social media, email marketing și web analytics, pot lua parte la sesiunile de pregătire gratuite desfășurate la sediile mai multor facultăți din cadrul Universității din București.

Programul acestor traning-uri este disponibil aici. Nu este necesară înscrierea prealabilă.

Cursurile sunt susținute de specialiști în marketing online din agenții partenere ale Google, printre care Elena Dobre, strategist în marketing online, Cristian Ignat, Fondator Canopy, Anabela Luca, Managing Director și Online Marketing Consultant, trainer la Adlemonade, Dragoș Smeu, Performance Manager Kubis Interactive, Adrian Enache, Cofounder The Masterplan Agency, Birtha Attila, fondator proClick.ro sau Sorin Sfetcu, Deputy Managing Director iProspect.

După finalizarea cursului, participanții vor putea aprofunda cunoștințele pe platforma online Atelierul Digital (https://learndigital.withgoogle.com/atelieruldigital/). Platforma oferă pregătire în lumea digitală sub forma unor cursuri video gratuite, pe o gamă cuprinzătoare de domenii: de la cum să-ți construiești prezența online, la campanii de marketing în social media sau utilizarea mediului mobil pentru a atrage noi clienți. Utilizatorii pot alege o anumită temă pe care vor să se pregătească sau să urmeze întregul curs online. La final, pot alege să dea un test și, dacă îl trec, vor primi o certificare din partea Google și IAB Europe, recunoscută de toți angajatorii din Europa. Întregul curs cuprinde 89 de lecții, împărțite în 23 de teme. Lista completă a cursurilor este disponibilă aici.

Atelierul Digital este un program gratuit lansat de Google în România care are ca scop îmbunătățirea competențelor digitale și pregătirea în utilizarea instrumentelor online la nivelul tinerilor.

Pin It on Pinterest

Share This