Astăzi s-a dat startul înscrierilor online la cea de-a XXV-a ediție a Crosului Universității din București – Cora Lujerului Challenge.

În parteneriat cu supermarket-ul Cora Lujerului, Universitatea din București organizează sâmbătă, 20 mai, crosul UB, deschis tuturor celor care doresc să alerge.

Startul competiției se va da la ora 10:00, la Facultatea de Drept a Universității din București, în prezența Gabrielei Szabo, multiplă campioană mondială și olimpică, și a reprezentanților Universității din București.

Categoriile la care se pot înscrie participanții sunt: copii (6 – 11 ani), adolescenți cu vârste cuprinse între 12 – 18 ani, studenți ai Universității din București și studenți Erasmus, seniori, cu vârste cuprinse între 19 – 41 de ani, și veterani (42 și peste 42 de ani).

Traseul parcurs se întinde pe o lungime de 3.800 m pe traseul: Piața Operei – Splaiul Independenței – Șoseaua Cotroceni – Bulevardul Iuliu Maniu – Parcare Cora Lujerului, punctul de sosire. Menționăm că pe acest tronson circulația va fi restricționată în intervalul 09:45 – 11:00.

Nu în ultimul rând, organizatorii vor lua toate măsurile de siguranță pentru buna desfășurare și integritatea fizică a participanților. Partenerul Universității din București, Cora Lujerului, va asigura premiile pentru toate categoriile mai sus menționate.

Programul și regulamentul competiției pot fi consultate aici și aici.

Înscrierea este gratuită pentru toți participanții și se poate face astfel:

  • Înscrierea online, accesând formularul electronic de înscriere sau accesând pagina de Facebook și website-ul Departamentului de Educație Fizică și Sport, până vineri, 19 mai, ora 12:00;
  • Înscrierea fizică la sediul Cora Lujerului (Relații Clienți), până vineri, 19 mai, și în ziua Crosului, sâmbătă, 20 mai, în intervalul 07:30 – 09:30, pe terenurile de sport din incinta Facultății de Drept.

Ca în fiecare an, la această ediție sunt așteptați peste 3.500 de participanți, studenți ai Universității din București și din alte centre universitare din întreaga țară, elevi, profesori, și pasionați de viața activă.

Pin It on Pinterest

Share This