Asociația Team Work recrutează voluntari pentru a participa la activități de lucru în Sectorul Sistematic din Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București în perioada  6 mai-11 iunie 2017.

Rezultatul muncii voluntarilor va fi un nou sector al Grădinii Botanice care va putea fi vizitat și care în timp ne va putea arăta comorile botanice pierdute în vegetație.

Activitățile vor consta în:

– decopertare – se lucrează cu sape, cazmale, lopeți pentru a îndepărta pământul pe 5 cm adâncime și 95 cm lățime, spațiu care ulterior va fi umplut cu pietriș;

– curățare teren – se lucrează cu greble de frunze, greble de pământ, foarfece, coșuri, roabe pentru a curăța terenul în jurul aleilor care se amenajează.

Persoanele care doresc să participe sunt rugate să completeze formularul online disponibil aici. În maxim 48h de la înscriere va fi trimis un mail de confirmare și detalii suplimentare.

În data de 3 iunie 2017, Asociația Team Work organizează un eveniment special pentru cei mici, Vânătoarea de Comori, la care 20 de voluntari costumați în personaje de poveste ar trebui să stea pe un traseu din Grădina Botanică timp de 4 ore și să pună întrebări participanților la Vânătoare.

Voluntarii primesc diplomă de participare.

Mai multe detalii despre activitățile de voluntariat în Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București pot fi consultate pe blogul Team Work aici.

Pin It on Pinterest

Share This