Direcția de Comunicare, Relații Pubice și Marketing a Universității din București așteaptă studenții pasionați de relații publice, comunicare și publicitate, cu atitudine deschisă și cu dorință de învățare, la o nouă serie de stagii de practică.

În cadrul stagiului, studenții au posibilitatea de a dobândi experienţă practică în domeniul comunicării și al relațiilor publice, precum și de a-și dezvolta abilitățile profesionale și personale. Stagiile pot fi efectuate într-una dintre următoarele 5 direcții:

  • redactare (articole, reportaje, interviuri etc.)
  • monitorizare de presă;
  • organizare de evenimente;
  • design și grafică;
  • fotografie și editare de imagine.

Stagiile au o durată de trei luni cu posibilitatea de prelungire printr-un internship plătit și se adresează studenților din anul II, III licenţă / anul I, II master în domeniile: comunicare, relații publice, jurnalism, publicitate sau în alte științe socio-umane. Stagiile se desfășoară după un program de lucru flexibil stabilit de comun acord cu studentul stagiar și presupun o serie de activități dinamice și interactive, desfășurate atât la birou, cât și pe teren.

La finalul stagiului, studenții vor primi un certificat de activitate care poate echivala practica la facultate.

Studenții interesați sunt rugați să trimită un CV și o scurtă scrisoare de motivare care să includă direcția de stagiu preferată la adresa contact@pr.unibuc.ro, până la data de 17 noiembrie 2017.

Selecția candidaților se va face în urma unui interviu la Direcția Comunicare, Relații Publice și Marketing.

Pin It on Pinterest

Share This